EightyTwenty

Neem contact op

info@8020studio.com

WhatsApp ons

+32 473 52 69 19

Hoe je eigen

Lifestyle Business opstarten en runnen dat Terugkerend inkomen genereert voor jou zonder al je geld en tijd Te investeren!

Word lid van onze elite groep netwerkpartners

Zorg samen met de wereldleidende movement voor gepersonaliseerde groepstrainingen die ervoor zorgen dat je leden Happy Ever Active zijn…

Workout

Dus, hoe run je een
winstgevend fitnessbusiness?

 

Hallo, mijn naam is David en voor de eerste keer ooit nemen we je mee achter de schermen en onthullen we hoe we meer dan 100 studio’s zijn begonnen, meer dan 30.000 mensen hebben geholpen met hun gezondheidsdoelen en hoe je onze geheimen kunt gebruiken om jouw fitness- en gezondheidsdroom  te veranderen in een echte business.

Als beginnende personal trainer of professionele personal trainer zijn er tijden in onze carrière geweest dat we het idee hebben gehoord en geloofden van:

“Als ik alles weet over anatomie en oefeningen, komen er klanten…”

Helaas komen ze nooit “zomaar”.

KLAAR OM MEER INFO TE KRIJGEN?

Lees hieronder meer over TachtigTwintig Opportuniteit.

 Wil jij een “oneerlijk voordeel” met jouw fitness- en gezondheidsbedrijf?

Traditionele Sportscholen, CrossFit, groepslessen

Het zijn allemaal veelvoorkomende voorbeelden van fysieke studio’s die hier al tientallen jaren zijn… waar de eigenaren enorme kansen kregen om constant geld te verdienen.

Vroeger moest je een breed aanbod hebben voor een groter publiek om de kosten te kunnen bedrukken, belangrijker nog, om winstgevend te zijn. Maar onlangs hebben we een shift gezien, een shift van “Boutique Fitness”.

Wat is TachtigTwintig BF?

TachtigTwintig Boutique Fitness (BF) helpt mensen hun eigen studio’s te runnen om aan de enorme vraag van klanten te voldoen.

Voor alle duidelijkheid, deze ontdekkingssessie gaat niet over het leren van anatomie of technische oefeningen. Hoe je dat doet, kun je op school leren en ook in cursussen die je op internet kunt vinden. Er is een enorm verschil tussen het leren van anatomie om mensen het meest technische advies te geven en het leren hoe je een winstgevend fitness- en gezondheidsbedrijf runt.

Het maakt niet uit of je een beginner bent, al een succesvol fitness- en gezondheidsbusiness hebt, nog op school zit, een fulltime baan als werknemer hebt…

 

Binnen deze GRATIS Ontdekkingssessie, zijn hier alvast enkele van de geheimen die je krijgt:

STAP-VOOR-STAP

We laten je stap voor stap zien hoe de TachtigTwintig franchisemogelijkheid werkt.

IN ZICHT

Je leert kijken naar de bredere fitnessmarkt en de redenen waarom wij het meest winstgevende fitnessconcept ter wereld zijn.

FINANCIËLE STRATEGIE

Met de uitsplitsing van het financiële model, prestatiestatistieken en retentiestrategieën die van toepassing zijn om financieel succes in dit marktsegment te garanderen, heb je een ijzersterke basis die nodig is voor een winstgevende lifestyle-onderneming.

TEAMWERK

Je hebt interactie met het managementteam en leert hoe in team werken het droomwerk maakt. Teamwork makes the dreamwork.

Doe NU mee!

Omdat de meeste beginnende en zelfs professionele personal trainers gewoon niet op de hoogte zijn van deze strategieën.

Grijp de kans om deel uit te maken van de wereldleidende beweging voor gepersonaliseerde groepstrainingen die ervoor zorgt dat leden Happy Ever Active zijn.

David and Alex

Hier zijn een paar toekomstige geheimen je zult ontdekken als je bij de elite groep van TachtigTwintig netwerkpartners toetreedt:

  • Lage initiële investering en strakke operationele strategie, wat zich vertaalt in dat jij veel minder geld uitgeeft aan het starten en runnen van je passiebedrijf.
  • Op abonnementen gebaseerd inkomstenmodel dat jou voorziet van voorspelbare inkomstenstromen.
  • Trainingsmodules voor managers en medewerkers, zodat je over precies de juiste kennis beschikt die je nodig hebt om je studio sneller en slimmer te laten groeien.
  • Toegang tot beheersystemen, waarmee je snel de belangrijke prestatie- en retentiestatistieken kunt meten en volgen en de juiste oplossing kunt vinden in plaats van urenlang te zoeken naar de speld in de hooiberg.
  • Strategie voor één of meerdere studio’s, waarmee jij jouw passie kunt uitbreiden zonder je investering en operationeel risico exponentieel te vergroten.

Deze ontdekkingssessie
is voor jou als:

  • Je een liefde voor fitness hebt
  • Je een passie voor mensen hebt
  • Je beschikt, of graag beschikt, over een hoog niveau van people management en communicatieve vaardigheden.
  • Je bereid bent om nieuwe vaardigheden te leren en te verwerven.
  • Je een ondernemende, enthousiaste en positieve ingesteldheid hebt.
Ontdekkingssessie

Als jij je NU aanmeldt,
krijg je deze privé bonussen!

 

Bonus #1
Een duidelijke visie op de toekomst en kennis van wat nodig is om gewenste resultaten te behalen.

Bonus #2
Je zal niet meer overspoeld zijn door alle informatie, maar gefocust en enthousiast over het starten van je eigen studio.

Bonus #3
Je ontvangt relevante zakelijke inzichten met de mogelijkheid om vragen te stellen die voor jou van bijzonder belang zijn.

Bonus #4
Je krijgt een duidelijk beeld van de volgende stappen die je wilt nemen.

EightyTwenty

Neem contact op

info@8020studio.com

WhatsApp ons

+32 473 52 69 19

TachtigTwintig © 2021. Alle rechten voorbehouden.