www.8020studio.com

MAAK KENNIS MET TACHTIGTWINTIG

Bij TachtigTwintig is het onze missie ervoor te zorgen dat jij de kans krijgt om aan jezelf te werken in een omgeving die bij jou past.

Vertrouwen, wederzijds respect en eerlijkheid zijn onze bouwstenen. Wij streven naar een partnership tussen sporter en coach zodat jouw vooropgestelde doelen zeker bereikt worden.

David

Jouw coach, jouw vriend

Een sportcoach van TachtigTwintig zal samen met jou bekijken wat jouw doelen zijn en welke weg we het best volgen om deze te bereiken. We nemen uitgebreid de tijd om kennis te maken, zodat sporter en coach op dezelfde golflengte zitten en we jouw traject volledig kunnen aanpassen aan jouw verwachtingen.

Een coach bij TachtigTwintig is meer dan alleen een adviserend persoon. Hij of zij motiveert je en zorgt ervoor dat je op een leuke en familie manier resultaat boekt.

Wat je van ons krijgt, is de exacte formule die wij de voorbije jaren gebruikten om honderden en duizenden mensen te helpen met het verbeteren van hun gezondheid.

Alex

Het is geen fitness, het is TachtigTwintig.

In 2017 werkten de oprichters van Tachtigtwintig als coaches in een groot fitnessbedrijf maar door interne veranderingen was de cultuur van het bedrijf niet meer gelijklopend met hun doelen, visie en waarden.

Ze besloten elk afzonderlijk om het bedrijf te verlaten. Als jonge, dynamische trainers droomden ze ervan om een eigen fitness studio te runnen. Meer dan eens hebben ze getwijfeld aan hun vermogen om echte ondernemers te worden. Ze stonden voor een keuze; om door te gaan als werknemers in een ander bedrijf of om een ​​nieuwe weg in te slaan en als ondernemer aan de slag te gaan.

Ze vochten door de gedachten en meningen van de buitenwereld. Gedachten en meningen die sturen naar ‘zekerheid’ en een ‘vast inkomen’ en als werknemer te blijven werken, maar wat zou komen bewees dat deze concepten niet meer in het huidige marktbeeld passen.

Eind 2019 startten ze hun eerste TachtigTwintig boutique fitness studio in Bornem, België. Beginnend met nul leden om dan 4 maanden later geconfronteerd te worden met hun grootste uitdaging, Covid-19. In heel België werd een lockdown opgelegd, die maar liefst 3 maanden duurde voor de fitnesssector. Tijdens deze lockdown heeft het team veel geleerd en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt. Door deze tijd verstandig te gebruiken ontwikkelde het team het businessmodel verder en nieuwe features werden geïntroduceerd, zoals het Happy Ever Active programma.

Een echt voorbeeld van het nooit verspillen van een kans die zich aandient! Vastbesloten, gevoed met passie en een strategische aanpak hebben ze de lokale lockdown doorstaan ​​en na slechts 10 maanden, waarvan 3 in lockdown, bereikte de studio de maximum capaciteit. Op hetzelfde moment opende TachtigTwintig hun tweede studio in Belsele, België.

Zelfs met een tweede lockdown die in België begon eind oktober 2020, sloot Tachtigtwintig het jaar af met twee studio’s, Bornem en Belsele, en twee studio’s van een netwerkpartner.

Tachtigtwintig is nu goed gepositioneerd om uit te breiden en het merk Tachtigtwintig te laten groeien met nieuwe vestigingen en netwerkpartners. Tachtigtwintig kijkt ernaar uit om zij te helpen met het bereiken van gezondheidsdoelstellingen.

Alex and David

MEER INFORMATIE?

TachtigTwintig BV © 2021 | Privacy Policy | Disclaimer

Designed by Organised Pixels.