www.8020studio.com

SPORT & VOEDING

Resultaartgericht sporten, dat is ook gezond eten. Ook voor recreatieve sporters is dit het geval. Wil je wat extra spieren kweken, een betere conditie krijgen, of gewoon wat kilootjies kwijtspelen? Dan is het kiezen voor de juiste voeding ook van belang. Het hoeft daarom niet per sé een uitgebreid dieetschema te zijn, maar als je al weet waar je mee bezig bent, kom je al een heel eind ver.

Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Wij bij TachtigTwintig geven je naast het professioneel advies in de club ook nog tips en adviezen mee voor buiten de club. En daar valt voedingsadviesook onder. Wij geven je enkele aandachtspunten mee die in jouw situatie zeker een extra verschil kunnen maken.

 

Denk hier niet aan uitgebreide dieetschema’s, waarbij je enkel moet overleven op noten en fruit, maar eerder aan gericht advies om jouw trainingsmomenten voor te bereiden en de resultaten die je vooropstelt te bereiken.

Zo geven we je bijvoorbeeld mee wat je het beste kan eten voor en na je work-out om tot de beste resultaten the komen. Wil je toch een uitgebreid voedingsschema dat tot in detail is uitgewerkt, dan kan dat uiteraard ook.

Wij zorgon voor een uitgebalaceerd schema, waarin alle voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn.

Voedingsadvies
Alex and David

MEER INFORMATIE?

TachtigTwintig BV © 2021 | Privacy Policy | Disclaimer

Designed by Organised Pixels.